Piiritoimisto

Lapin Partiolaisten piiritoimisto sijaitsee Rovaniemellä. Ota yhteyttä tai tule käymään! Järjestökoordinaattori on piiritoimistolla paikalla pääsääntöisesti tiistaista torstaihin klo 12-16, mutta työn liikkuvan luonteen vuoksi vierailuista kannattaa sopia etukäteen.


Lapin Partiolaisten piiritoimisto on kiinni 10.6.-6.8. välisen ajan. Valtakunnallinen jäsenpalvelu palvelee kuitenkin koko kesän sähköpostitse palvelu@partio.fi. Lue lisää piiritoimiston kesän aukiolosta!

Työntekijät

Sari Tapio

Järjestökoordinaattori

Organisaatio:
Lapin Partiolaiset
Toimipaikka:
Rovaniemi
Työtehtävät
  • Lapin Partiolaiset ry:n hallinto ja talous
  • Varainhankinta
  • Lippukuntien tuki (alueet: Lappi)
  • Jäsenpalvelu
  • Kasvatus- ja ohjelmatoiminta
  • Koulutus ja vapaaehtoistuki
  • Yhteistyöt ja kumppanuudet

Maria Mellanen

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija

Organisaatio:
Lapin Partiolaiset, Pohjanmaan Partiolaiset, Uudenmaan Partiopiiri
Toimipaikka:
Helsinki
Työtehtävät
  • Viestintä ja markkinointi

Kriisitilanteet

Kriisitilanteissa tai muissa äkillistä toimintaa vaativissa asioissa voit olla yhteydessä myös suoraan Suomen Partiolaisten aluejohtaja Mimmu Mannermaahan.

Puhelin: 040 132 7088


Piiritoimisto

Lapin Partiolaisten piiritoimisto sijaitsee Rovaniemellä. Kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa huoneistossa on toimistotilojen lisäksi keittiö, kaksi kokoushuonetta ja varasto. Toimistolla pidetään kokouksia ja pieniä tilaisuuksia. Tiloja annetaan partiolaisten käyttöön ja vuokrataan ulkopuolisille, ota yhteyttä työntekijään kysyäksesi lisää!

Piiritoimiston osoite: Rajajääkärinkatu 3 A 1, 96100 Rovaniemi (katso Google Mapsissa)

Katso laskutusosoitteet täältä.

Piiritoimistolla vierailu

Piiritoimiston päivystysajat ovat pääsääntöisesti tiistaista torstaihin klo 12-16. Muinakin ajankohtina saa ja kannattaa olla reippaasti yhteydessä, tarvittaessa voidaan sopia piiritoimiston aukiolosta muinakin ajankohtina.

Toimistoomme ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua. Otathan yhteyttä, jotta voimme tarvittaessa sopia esteettömän tapaamispaikan.

Poikkeukset päivystysaikoihin 2024

Piiritoimisto on kiinni 10.6.-6.8.2024.

Saapuminen piiritoimistolle

Auton voi jättää piirin parkkipaikalle (nro 4), joka on Rajajääkärinkadulta katsottuna kolmas paikka vasemmalla puolella. Sähkötolpassa on piirin logo. Varsinaista vieraspaikkaa ei pihalla ole, mutta yhdelle autolle on tilaa parkkipaikan oikealla laidalla, jolloin auton voi parkkeerata keula kohti isoa mäntyä. Lisäksi auton voi parkkeerata maksutta esim. kauppatorille tai Rajajääkärinkadun varrelle.

Yläkuva: Petri Hannula