Myynnissä olevat ja lainattavat tarvikkeet

Lapin Partiolaisilla on myynnissä omaa hihamerkkiä partioasuun. Lisäksi on lainattavissa materiaalia mm. lippukunnan markkinoinnin ja johtamisen tueksi.

Kaikki myynti ja lainaus tapahtuu piiritoimiston kautta. Ota yhteyttä lappi@partio.fi tai 040 833 8556 ja kysy lisää tai varaa sinulle sopivimmat tuotteet!

Merkit

 

  • Partioasun Lapin Partiolaiset -hihamerkki 2,5€
  • Saamepartiomerkki

 

Lainattavissa olevat markkinointimateriaalit

Partio-banderolleja voit lainata piiritoimistolta partion markkinointi- ja esittelytilaisuuksiin sisä- tai ulkokäyttöön. Banderollin kulmissa on purjerenkaat kiinnitystä varten. Banderollien koko on 45 cm x 145 cm ja toimitus hoituu kätevästi vaikka postitse kirjekuoressa. Varaathan banderollit hyvissä ajoin!

Partio Scout -pisaralippu seisoo kätevästi omilla jaloillaan ja on kevyt siirtää. Sen voi laittaa piikin avulla hankeen tai maahan. Sisä- tai ulkokäyttöön. Korkeus noin 235 cm. Lippu kuljetetaan omassa kuljetuslaukussaan, toimitus ensisijaisesti toimistolta hakemalla. Varaathan lipun hyvissä ajoin!

Aikuisrekrymateriaalit tilattavissa lippukunnalle

Lippukunta voi tilata aikuisrekrymateriaaleja (esitteitä ja jakotuotteita) Suomen Partiolaisilta! Materiaalit postitetaan lippukunnalle. Tilauksen voi tehdä maksutta kerran vuodessa.

TILAA AIKUISREKRYMATERIAALIT

Muut lainattavissa olevat tarvikkeet

Lippukunnilla on mahdollista tilata piiritoimistolta myös pienempää markkinointimateriaalia kuten partion yleisesitteitä, aikuisrekry -tukimateriaalia ja Scout Info -lehtiä. Yleisesitteitä on saatavilla eri kieliversioina.

Lisäksi lippukunnat voivat lainata mm. Laadun portaat -korttipakkoja (laatutyökalu, joka auttaa selvittämään miten lippukunnalla menee, mikä toimii hyvin ja mitä voisi tehdä paremmin) ja Pestipelikortteja (pestikeskustelujen tueksi).

Ottamalla yhteyttä piiritoimistoon saat tietoa mitä materiaalia on juuri sillä hetkellä saatavilla ja pyytää tarvittaessa apua niiden käyttöön. Lisäksi piiritoimistolle voi esittää toiveita lainattaviin ja myytäviin materiaaleihin ja tarvikkeisiin liittyen.

 

Kuva: Miska Loimaala