Ilmoittautumis- ja peruutuskäytännöt

Tapahtumailmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumiset piiritapahtumiin ovat aina sitovia. Ilmoittautumisen voi perua itse kuksassa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää tehtyjä peruutuksia ei laskuteta. Jos ilmoittautuminen perutaan vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, laskutetaan tapahtuma tulonsa peruuttaneelta samoin kuin osallistujiltakin. Sairastapauksissa korvausta voi lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen antamalla todistuksella hakea suoraan vakuutusyhtiöltä, joko omasta vakuutuksesta tai partiovakuutuksesta. Sairastodistukset lähetetään aina suoraan vakuutusyhtiölle, partiopiiri ei tee korvauspäätöksiä tai tarvitse todistuksia.

Tieto perumisesta on kuitenkin aina lähetettävä myös piiritoimistolle lappi@partio.fi sekä tapahtumanjohtajalle, jonka yhteystiedot löydät tapahtumakalenterista ja tapahtumakirjeestä.

Osallistujan vaihto

Lippukunnalla on oikeus vaihtaa osallistuja toiseen, jos tapahtumaan ilmoittautunut on estynyt. Osallistuja voidaan vaihtaa ainoastaan saman ikäkauden/ hintaryhmän edustajaan. Tapahtuman mahdollisten valinnaisten tai vaihtoehtoisten ohjelmien tai kurssiosuuksien katsotaan siirtyvän uudelle osallistujille eikä niihin välttämättä voi enää vaihtotilanteessa vaikuttaa. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa/ kurssia, ellei toisin tapahtuman ilmoittautumiskäytännöissä mainita.

Valokuvaus tapahtumissa

Tilaisuuksissa otetaan usein valokuvia, joita julkaistaan partiopiirin omissa julkaisuissa, verkkosivuilla, partioon liittyvissä kirjoituksissa ja mainoksissa, muissa julkaisuissa ja partioon liittyvissä julkisissa esittelytilaisuuksissa. Piiri voi välittää kuvia ulkopuolisen median ja valtakunnallisen partion käyttöön. Kuviin ei yhdistetä niissä esiintyvien henkilöiden nimiä, ellei siitä ole erikseen sovittu. Mikäli sinusta mahdollisesti otettuja kuvia ei saa julkaista ja olet kertonut tämän ilmoittautumisen yhteydessä, toimita kuva itsestäsi viimeistään viikko ennen tapahtumaa sähköpostitse piiritoimistolle (lappi@partio.fi).

Kuva: Petri Hannula