Ilmoittautumis- ja peruutuskäytännöt

Tapahtumailmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumiset piiritapahtumiin ovat aina sitovia. Tieto perumisesta on lähetettävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä sekä piiritoimistolle lappi@partio.fi että tapahtumanjohtajalle, jonka yhteystiedot löydät tapahtumakalenterista ja tapahtumakirjeestä.

Sairastapauksissa hanki lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta.

Osallistujan vaihto

Lippukunnalla on oikeus vaihtaa osallistuja toiseen, jos tapahtumaan ilmoittautunut on estynyt. Tieto osallistujavaihdosta on tultava piiritoimistoon viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa/kurssia, ellei toisin tapahtuman ilmoittautumiskäytännöissä mainita.

Valokuvaus tapahtumissa

Tilaisuuksissa otetaan usein valokuvia, joita julkaistaan partiopiirin omissa julkaisuissa, verkkosivuilla, partioon liittyvissä kirjoituksissa ja mainoksissa, muissa julkaisuissa ja partioon liittyvissä julkisissa esittelytilaisuuksissa. Piiri voi välittää kuvia ulkopuolisen median ja valtakunnallisen partion käyttöön. Kuviin ei yhdistetä niissä esiintyvien henkilöiden nimiä, ellei siitä ole erikseen sovittu. Mikäli sinusta mahdollisesti otettuja kuvia ei saa julkaista ja olet kertonut tämän ilmoittautumisen yhteydessä, toimita kuva itsestäsi viimeistään viikko ennen tapahtumaa sähköpostitse piiritoimistolle (lappi@partio.fi).

 

Kuva: Petri Hannula