Piirin ryhmät

Partiopiiri on olemassa lippukuntia varten. Piirin palveluihin kuuluu lippukuntien johtajiston kouluttaminen ja tukeminen, viestintäasioissa auttaminen ja ohjelmatapahtumien tarjoaminen.

Piirin vapaaehtoisista partiolaisista koostuvaan organisaatioon kuuluvat alueryhmä, kasvatusryhmä, koulutusryhmä, viestintäryhmä ja ansiomerkkitoimikunta. Näihin ryhmiin kuuluu luottamushenkilöitä eli luottiksia, joiden pestit ovat yleensä kaksivuotisia. Luottiksen tunnistaa sinivalkoisesta piirihuivista. Koko piirin toimintaa johtaa piirihallitus.

Isompien projektien, kuten piirileirien ja partiotaitojen SM-kilpailuiden, järjestäjät toimivat projektipesteissä piirin ryhmien alaisuudessa.

Tule mukaan!

Kiinnostuitko vapaaehtoisena toimimisesta piirin ryhmässä tai projektissa? Katso ajankohtaiset tehtävät Pestihausta tai ota yhteyttä ryhmän puheenjohtajaan!

Varsinaisten piiriryhmien lisäksi piirillä voi olla erilaisia ryhmittymiä edustustarkoituksessa. Esimerkiksi vuonna 2023 Lapin Partiolaisilla on suunnistusjoukkue Ounasliigan kuntosarjassa. Mikäli haluat joukkueeseen mukaan, laita viestiä tai pirauta toimistolle niin lisätään sinut mukaan!

Pitäisikö piirillä olla oma joukkue jossain muussa suunnistustapahtumassa tai vaikkapa oma verenluovutusryhmä? Ideoita ja toiveita voi lähettää toimistolle!

Piiritoimiston tavoitat numerosta 040 833 8556 ja sähköpostitse lappi@partio.fi.

Kuva: Juha Nurmi