Kasvatusryhmä

Kasvatusryhmä tarjoaa tukea partio-ohjelman toteuttamiseen Lapin lippukunnissa ja koordinoi yhteisten tapahtumien kuten Partiotahdin ja partiotaitokisojen toteutusta. Ikäkausi- ja kisavastaavien lisäksi ryhmästä löytyy asiantuntijat myös mm. sisupartion ja kansainvälisyyskasvatuksen tukemiseen.

Partion keskiössä on partio-ohjelma, joka pitää sisällään kaiken sudenpennusta vaeltajaan (7 – 22 v.) ja macrame-askartelusta vuorikiipeilyyn. Kasvatusryhmän tärkein tehtävä on tukea tämän ohjelman toteutumista lippukunnissa ja piirin yhteisissä tapahtumissa. Ikäkausien ohjelmaohjaajat ja sisuvastaava tuntevat kohderyhmänsä tilanteen lippukunnissa ja tarjoavat tukeaan muun muassa tiedottamalla, kuulemalla ja kouluttamalla.

Kisavastaavat pitävät huolen, että piirin partiotaitokilpailukulttuuri elää ja voi hyvin esimerkiksi auttamalla tekijöiden pestaamisessa ja jakamalla omaa käytännön kokemustaan kisajärjestelyistä. Kasvatusryhmä vastaa myös muun muassa kansainvälisyysprojektien, partiotahdin yleisjärjestelyiden ja erätaitokoulutuksen järjestämisestä tai järjestymisestä Lapissa.

Suomen Partiolaisten vuoden 2023 partiotaitojen talvimestaruuskisat järjestetään Lapissa. Kilpailun käytännön järjestelyistä Lapissa vastaa järjestelytoimikunta (ks. yhteystiedot).

Kasvatusryhmä

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.

Eveliina Huhtala

Eveliina Huhtala, Kallin Kanervat
Piirihallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen, ryhmäpuheenjohtaja

Ulla Kuusniemi

Ulla Kuusniemi, Aavanvalkea
Perhepartio

Janne Puikko

Janne Puikko, Pohjan Tytöt ja Sissit
Meripartio

Marko Halonen, Aavanvalkea
Kansainväliset yhteydet

Miikka ”Niskis” Niskakoski, Keminmaan Kivekkäät
Ohjelmaohjaaja/ samoajat ja vaeltajat

Yläkuva: Mikko-Pekka Karlin