Piirin viestintäkanavat

Lähetä omat juttuvinkkisi piirin kanaviin osoitteeseen lappi@partio.fi!

Tägää kuvasi #lapinpartiolaiset #lappipartio!

facebook.com/LapinPartiolaiset

@lappipartio Instagramissa

Alueen Facebook-ryhmiä: Lapin Partiolaiset, Lapin Partiolaisten luottikset, Lapin Partiolaiset - lippukuntatuki, Lapin Partiolaiset - partiotahti, Lapin Partiolaiset - partiotaitokisat.

Partiotahdilla (@lappitahti) ja partiotaitokisoilla on myös omat Instagram-tilit, joita tapahtumaa järjestävä lippukunta voi hyödyntää yhtenä kanavana tapahtuman viestinnässä.

Scout-Info ilmestyy Suomen Partiolaisten Partio-lehden välissä neljä kertaa vuodessa (ks. ilmestymisaikataulu ja aineiston DL SP:n sivuilta, aikataulu on sama kuin Partio-lehdessä).

Mainostaminen Lapin Scout-Infossa: Pyydä mainoshinnasto piiritoimistolta.

Partioposti on Suomen Partiolaisten kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Partioposti lähetetään kaikille yli 15-vuotiaille jäsenmaksun maksaneille jäsenille, joilla ei ole sähköpostituskieltoa.

Johtolanka on kuudesti vuodessa ilmestyvä uutiskirje, jonka vastaanottajina ovat lippukunnanjohtajat, lippukunnan apulaisjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat, sihteerit, taloudenhoitajat, viestintävastaavat, lippukuntien omat sähköpostiosoitteet, valmentajat ja piirihallitus.

Kuvia viime vuosien partiotapahtumista Lapissa löydät piirin kuvapankista! Kuvat ovat lippukuntien ja muiden partiolaisten käytettävissä partiosta viestiessä. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvaajan nimi on mainittava.

Lapin partiolaisten kuvapankki

Kuva: Mikko-Pekka Karlin