Piirin viestintäkanavat

Piirin kanavissa viestitään Lapin lippukuntien ja piirin ajankohtaisista asioista.

Piirin viestintäkanavat

Uutiskirjeiden julkaisuaikataulun löydät täältä (PDF).

Tägää kuvasi #lapinpartiolaiset #lappipartio!

Lapin partiolaisille on myös olemassa Facebook-ryhmä Lapin Partiolaiset.

Partiotahdilla (@lappitahti) ja partiotaitokisoilla on myös omat Instagram-tilit, joita tapahtumaa järjestävä lippukunta voi hyödyntää yhtenä kanavana tapahtuman viestinnässä.

Lisäksi piirillä on whatsapp-ryhmä ”Lapin lippukunnat”, joihin toivotaan jokaisesta lippukunnasta vähintään johtokolmikko. Ryhmään pääset liittymään tällä kutsulinkillä.

Partioposti on Suomen Partiolaisten kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Partioposti lähetetään kaikille yli 15-vuotiaille jäsenmaksun maksaneille jäsenille, joilla ei ole sähköpostituskieltoa.

Johtolanka on kuudesti vuodessa ilmestyvä uutiskirje, jonka vastaanottajina ovat lippukunnanjohtajat, lippukunnan apulaisjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat, sihteerit, taloudenhoitajat, viestintävastaavat, lippukuntien omat sähköpostiosoitteet, valmentajat ja piirihallitus.

Kuvia viime vuosien partiotapahtumista Lapissa löydät piirin kuvapankista! Kuvat ovat lippukuntien ja muiden partiolaisten käytettävissä partiosta viestiessä. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvaajan nimi on mainittava.

Lapin partiolaisten kuvapankki

Scout-Info on verkkomedia piirin nettisivuilla. Sieltä löytyy artikkeleita Lapin lippukunnista ja piirin toiminnasta sekä vinkkejä partiotoimintaan. Paperinen piirilehti Scout-Info lakkautettiin vuonna 2022.

Lähetä omat juttuvinkkisi piirin kanaviin täyttämällä lomake:

Voit myös jutella viestintäasioista piiritoimiston tai piirin viestintäryhmän kanssa!

Kuva: Mikko-Pekka Karlin