Kevään aluetapaamiset toukokuussa

Lapin kevään aluetapaamiset järjestetään toukokuussa! Tapaamisissa aiheena ovat lippukuntaviisari, uusien alueiden nimeäminen ja lippukuntien välinen yhteistyö. Tapaamisissa annetaan ja saadaan vertaistukea pestiin.

Aluetapaamisissa tutustutaan lippukuntaviisareihin, jotka sisältävät tietoa lippukunnan toiminnasta sekä jäsenmäärätilanteesta ja sen muutoksista sekä esimerkiksi johtajiston kouluttautumistilanteesta. Lippukuntaviisarin tietoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää toiminnansuunnittelussa – viisarista saatte suoraan asiat, joita lippukunnan kannattaa kehittää. Lisäksi kevään aluetapaamisissa puhutaan uusien alueiden nimeämisestä ja lippukuntien välisestä yhteistyöstä.

Alueet ehdottavat itse nimiä, lopulliset nimet vahvistetaan piirihallituksessa vielä tämän vuoden aikana. Nimiehdotuksia voi antaa kuka tahansa, linkkiä saa siis jakaa eteenpäin! Oman ehdotuksesi pääset antamaan tämän Padlet-taulun kautta.

Tapaamiset on tarkoitettu erityisesti lippukunnan johtokolmikolle, mutta myös muut lippukunnan johdosta ovat tervetulleita. Huolehdittehan, että ainakin joku lippukunnastanne pääsee paikalle!

Illat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tapaamisissa järjestetään kuitenkin kahvitarjoilu ja pientä naposteltavaa. Mahdollisista erityisruokavalioista voi ilmoittaa etukäteen osoitteeseen lappi@partio.fi tai whatsapp-viestillä numeroon 040 833 8556.

Lapin uudet alueet.

Aluetapaamisten aikataulu:

TI 2.5. KEMINMAA
Keminmaan, Kemin, Simon, Tornion ja Tervolan lippukunnille

Kokoonnumme Kallin Kanervien luona osoitteessa Tervolantie 267, 94500 Lautiosaari.

KE 3.5. PELLO
Pellon, Muonion, Enontekiön, Kittilän, Ylitornion ja Kolarin lippukunnille

Kokoonnumme Pellon Pailakoiden luona osoitteessa Lapintie 3, 95700 Pello. Käynti seurakuntatalon eteläpäädystä tai A-rapun nuorisotyön ovesta.

TO 4.5. IVALO
Inarin, Utsjoen ja Sodankylän lippukunnille

Kokoonnumme Inarin Tunturisusien luona osoitteessa Yhdyskuja 4, 99800 Ivalo.

PE 5.5. KEMIJÄRVI
Kemijärven, Savukosken ja Sallan lippukunnille

Kokoonnumme Kemijärven Tunturityttöjen ja -poikien luona osoitteessa Esaiaksenkatu 2, 98100 Kemijärvi.

MA 15.5. RANUA
Ranuan ja Rovaniemen lippukunnille

Kokoonnumme Ranuan Kielaiden luona Ranualla.