LP Vapaaehtoistuesta vastaava(t)

Oletko sitä mieltä, että hyvin rajattu ja selkeä pesti on kaikkien helpotus? Silloin olet juuri etsimämme henkilö!

Vapaaehtoistuesta vastaavana kuulut osaksi koulutusryhmää. Koulutusryhmä koostuu koulutusohjaajista, kahdesta piirihallituksen jäsenestä, osaamisvastaavasta, kahdesta kurssivastaavasta ja kahdesta vapaaehtoistuen vastaavasta.

Vapaaehtoistuesta vastaavana autat piirin pestien rajaamisessa ja selkeyttämisessä, autat uusien luottisten rekrytoinnissa, pestikuvausten luomisessa ja muotoilussa heille sekä tarvittaessa pestaamisessa. Toimit työvaliokunnan tukena piiriluottisten perehdytys-, verkostoitumis- ja virkistystapahtumien kuten Luistojen järjestämisessä. Kannat yhdessä piirihallituksen luottiskoordinaattorin kanssa huolta luottisten jaksamisesta ja innostat heitä kouluttautumaan ja mukaan erilaisiin tapahtumiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiä varten sinulla on hyvä olla suoritettuna partiojohtajan peruskoulutus, tärkeintä on olla kiinnostunut toiminnan ja pestaamisen kehittämisestä piirissä. Myös partion koulutusjärjestelmän tuntemisesta on apua.

Lisätiedot

Piiripestit ovat lähtökohtaisesti kaksivuotisia, mutta myös lyhyemmät ja pidemmät pestit onnistuvat. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Voit hakea pestiä suoraan kuksassa, lisätietoja pestistä saat

  • hallituksen vapaaehtoistuesta vastaavalta Martta Luomalta (martta.luoma@partio.fi)
  • hallituksen koulutuksista vastaavalta Kimmo "Kipe" Vääriskoskelta (kimmo.vaariskoski@partio.fi)

Täytä hakemus