LP Kurssivastaava(t)

Sykkiikö sydämesi koulutukselle? Oletko henkilö, joka kokee kouluttautumisen olevan mahdollisuus parempaan ja laadukkaampaan partiotoimintaan.

Kurssivastaavana kuulut osaksi koulutusryhmää ja varmistat kurssien toteutumisen piirissä mm. pestaamalla kurssien johtajat. Tehtäviisi kuuluu myös koulutusten rytmittäminen toimintasuunnitelmaan sekä lippukuntien tarpeista nousevien kurssien toteuttaminen. Kurssivastaava ohjaa ja tukee kurssien staabeja mm. koulutuspaikkojen hankkimisessa ja talouden suunnittelussa.

Pääset yhdessä muun koulutusryhmän kanssa suunnittelemaan piirin toimintaa pitkällä aikajänteellä, perille koulutusjärjestelmän saloista, tukemaan lippukuntia koulutusten avulla, kouluttamaan ja kouluttautumaan itsekin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiä varten sinulla on hyvä olla suoritettuna partiojohtajan peruskoulutus. Lisäksi pestiä erityisen hyvin tukevia koulutuksia ovat partiokouluttajakoulutus sekä partiojohtajan jatkokurssi eli Ko-Gi. Kaikista muistakin partiokoulutuksista on tietysti hyötyä, mutta käytyjä kursseja paljon tärkeämpää on kiinnostus partion koulutusmaailmaa kohtaan ja innostus uuteen pestiin!

Lisätiedot

Piiripestit ovat lähtökohtaisesti kaksivuotisia, mutta myös lyhyemmät ja pidemmät pestit onnistuvat. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Voit hakea pestiä suoraan kuksassa, lisätietoja pestistä saat

  • hallituksen koulutuksista vastaavalta Kimmo "Kipe" Vääriskoskelta (kimmo.vaariskoski@partio.fi)
  • hallituksen vapaaehtoistuesta vastaavalta Martta Luomalta (martta.luoma@partio.fi)

Täytä hakemus