Kilpailukutsu

Keminmaan Kivekkäät, Kallin Kanervat, Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat kutsuvat kaikki lappilaiset partiolaiset kilpailemaan Keminmaahan 16.-17.9.2023 Kivaolo -partiotaitokilpailuun Lapin Partiolaisten syysmestaruudesta.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Lapin Partiolaisten sekä soveltuvin osin Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua ne, joiden Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on maksettu vuodelle 2023. Partioon tutustujat voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana, sekä ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, jotka ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja tai joiden riittävästä vakuutusturvasta on muuten voitu varmistua.

Kilpailuvartion jäsenten katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan, johon heidät on SP:n
ylläpitämässä jäsenrekisterissä merkitty.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa
ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin
vuosin, eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Sininen ja punainen

Kilpailuvartiossa on neljä iältään 14 – 18–vuotiasta jäsentä, joiden yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Vähintään yhden kilpailuvartion jäsenen on oltava lappilaisen lippukunnan jäsen. Reitin pituus on noin 10 km.

Harmaa ja ruskea sarja

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18–vuotiasta jäsentä, joista vähintään yhden on oltava lappilaisen lippukunnan jäsen. Reitin pituus on noin 13,5 km.

Keltainen sarja

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15–vuotiasta jäsentä, joista vähintään yhden on oltava lappilaisen lippukunnan jäsen. Sarjassa ei kilpailla mestaruuksista ja kiertopalkintojärjestelmässä osallistujat lasketaan kilpailun ulkopuolisen osallistujan pisteillä. Reitin pituus on noin 10 km.

Ilmoittautuminen ja osanottomaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta 30.8.2023 mennessä. Osallistumismaksu on 90€/vartio. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden, kilpailua edeltävän yön majoituksen sitä tarvitseville ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen. Osallistumismaksu veloitetaan lippukunnilta kilpailun jälkeen.

Huoltajat/kuljettajat ja ruokailut

Huoltajille ja kuljettajille tarjotaan tarvittaessa ruokailut ja telttamajoitus omin varustein. Kilpailijat ja huoltajat/kuljettajat voivat varata tarvitsemansa ruokailut. Aamu/iltapalan hinta on 3 euroa ja lämpimän ruoan 5 euroa. Maksu veloitetaan osallistumismaksun yhteydessä. Ruokailu- ja majoitustarve ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ennakko-ohje

julkaistaan viimeistään 1.9.2023 ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ennakko-ohje julkaistaan myös Lapin Partiolaisten internetsivuilla.

Tehtäväluettelo

Tehtävät on jaoteltu seitsemään tehtäväryhmään:

  • Varakalut (Kädentaidot)
  • Onko tietoa? (Luova ajattelu ja ongelmanratkaisu)
  • Entä taitoa? (Arjen taidot ja turvallisuus)
  • Näetkö vihreää? (Ympäristö)
  • Reitti selvä (Retkeilytaidot)
  • Yhteismaa (Yhteiskunta ja erilaiset ihmiset)
  • Sattuma (Kilpailukohtainen painotus)

Tervetuloa kisoihin!

Kilpailunjohtaja
Jani Uurasmaa
040-728 3559
jani.uurasmaa@gmail.com

Järjestelysihteeri
Miikka Niskakoski
040-775 9209
miikka.niskakoski@gmail.com

Yläkuva: Lapin Samoilijat