Ilmoittautuminen ja tahtimaksu

Partiotahtiin ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksan kautta. Osallistujien ilmoittautuminen on auki 15.1.-14.2.2024.

Matkanjohtajien ja lippukuntien tiedot tulee ilmoittaa 15.1.2024.-31.1.2024 välisenä aikana. Huomioithan, että matkanjohtaja ilmoittaa lippukunnan tiedot oman ilmoittautumislinkin kautta ja ilmoittaa lisäksi itsensä (mm. erityisruokavaliot ja osallistujatyyppi) tapahtumaan osallistujalinkin kautta.

Matkanjohtaja ilmoittaa lippukuntansa yöpymistoiveesta matkanjohtajien ilmoittautumislomakkeella. Yöpaikat lasketaan lippukunnille kauimmaisista lippukunnista alkaen niin pitkään kun paikkoja riittää. Yöpymispaikkana toimii Kittilän Urheiluhalli ja kyseessä on lattiamajoitus. Lippukunnat majoitetaan kokonaisuuksina, eli ei ole mahdollista, että puolet lippukunnan osallistujista majoittuu koululla ja puolet jäisi majoituksen ulkopuolelle. Kun osallistujien ilmoittautuminen on päättynyt majoituskapasiteettiin mahtuvat lippukunnat lasketaan piiritoimiston toimesta ja ilmoitetaan lippukunnille mahdollisimman pian, kuitenkin kahden viikon sisään osallistujien ilmoittautumisen päättymisestä. Mikäli lippukunnallasi on tapahtumaan laskennallisesti alle 200 kilometrin matka, lippukuntasi ei ole oikeutettu majoitukseen. Yöpymään tulevat lippukunnat tarvitsevat oman kyydin Kittilän ja Levin välille aamulla ennen tahdin alkua.

Lippukunnan tarvitsemat aikuiset

Lippukunta tarvitsee partiotahtiin riittävän määrän aikuisia, jotta tapahtuma voidaan toteuttaa onnistuneesti ja turvallisesti:

Jokaista alkavaa 10 sudenpentua ja seikkailijaa kohti 1 aikuinen

Jokaista alkavaa 15 tarpojaa ja samoajaa kohti yksi aikuinen luotsi, joka kulkee ohjelmien aikana matkassa.

Lippukunnan tiedot ilmoitetaan tämän linkin kautta: LP Aarre´24 – MATKANJOHTAJAN JA LPK:n tiedot | Lapin Partiolaiset ry

Lippukuntien matka-avustukset

Lappilaisilla lippukunnilla on mahdollisuus hakea esimerkiksi matka-avustusta partiotahtia silmällä pitäen Lapin Partiopoikapiiri ry:ltä. Hakemukset voi osoittaa partiopoikapiirin puheenjohtaja Kai ”Kapa” Ryynäselle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lapinpartiopoikapiiri@gmail.com.

Aarre´24 on sudenpennuista aina vaeltajaikäisille asti tarkoitettu tapahtuma. Osallistujapaikkoja on rajoitetusti, minkä vuoksi mm. perhepartiolaiset jäävät tällä kertaa osallistujien ulkopuolelle. Tapahtumaan voimme turvallisesti ottaa mukaan 500 partiolaista.

Osallistujien ilmoittautuminen alkaa 15.1. ja päättyy, kun 500 osallistujaa tulee täyteen tai viimeistään 14.2. Tahdille voi jäädä jonottamaan varasijalle ja paikkoja jaetaan, jos lippukunta ei suoraan aseta uutta osallistujaa perujan tilalle. Varasijalta valitaan ensimmäinen samaan ikäkauteen sopiva henkilö. Valitettavasti allergioita ja erityisruokavalioita ei voida huomioida enää ilmoittautumisen päätyttyä. Luettehan osallistujan ilmoittautumislomakkeelta tarkasti ilmoittautumis- ja perumiskäytännöt.

Muistathan valita ilmoittautumislomakkeelta maksajaksi lippukunnan, sillä tahti laskutetaan lippukunnittain ja lippukunnat laskuttavat edelleen osallistujiaan.

Myös Ei-Vielä-Partiolaiset laskutetaan lippukuntien kautta, joten mikäli et ole vielä partiolainen, merkitsethän ilmoittautumislomakkeella osoitetussa kohdassa selkeästi, minkä lippukunnan mukana olet tahdilla.

Osallistujan ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä: LP Partiotahti Aarre´24 | Lapin Partiolaiset ry

Osallistumismaksuavustus

Vähävaraisilla Lapin Partiolaiset ry:n lippukuntien jäsenillä tai heidän huoltajillaan on mahdollisuus hakea osallistumismaksuun avustusta Lapin partiopoikapiirin hallinnoimasta Matti Karvon rahastosta.

Tekijöiden ilmoittautuminen on auki 15.1.2024-14.2.2024. Tekijäksi voi ilmoittautua myös 14.2. jälkeen,
mutta tällöin henkilöä ei lasketa ruokavahvuuteen. Talkoolaiset saavat tapahtumassa ilmaisen lounaan ja päivällisen voi varata ilmoittautumalla kuksaan 14.2. mennessä. Päivällisen hinta on 15 euroa.


Tekijöiden lomakkeella ilmoittautuvat ainoastaan tahtiorganisaation kanssa pestistään ja ilmoittautumisestaan sopineet!

Talkoolaisen ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta: LP Aarre´24 – TALKOOLAISTEN ilmoittautuminen | Lapin Partiolaiset ry

Partiotahdin Aarre´24 osallistumismaksut: 

Partiolainen 40,00€ 

Ei-vielä-partiolainen 45,00€ 

Ei-vielä-partiolainen, mutta toimin akelana tai sampona 40,00€ 

Piirin kanssa sovitussa pestissä toimiva piirin luottamushenkilö 0,00 €

Tahtiin ilmoittaudutaan sitovasti ja mahdollisissa peruutustilanteissa noudatetaan piirin yleisiä ilmoittautumis- ja peruutuskäytänteitä.

Yläkuva: Riitu Kerola