Ilmoittautuminen ja tahtimaksu

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Partiotahtiin ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksan kautta. Osallistujien ilmoittautuminen on auki 1.11.-15.12.2022. Jälki-ilmoittautumista EI tule.

Lippukunnat merkitsevät matkanjohtajan pestin kuksaan 15.-31.10.2022 välisenä aikana. Mikäli pestiä ei ole vielä lippukunnassa merkitty, tulee se tehdä välittömästi!

Pesti merkitään kuten muutkin lippukunnan pestit ja se löytyy pudotusvalikosta nimellä on ”Lappi Partiotahdin lippukunnan matkanjohtaja”. Matkanjohtaja voi olla kuka tahansa täysi-ikäinen lippukunnan johtaja. Matkanjohtaja toimii lippukuntansa yhteyshenkilönä ja hoitaa lippukuntailmoittautumisen tapahtumaan.

1. Näin ilmoitat lippukuntasi Partiotahtiin

Varmistathan ensin, että sinulle on merkitty lippukuntasi matkanjohtajan pesti kuksassa. Matkanjohtajan pesti merkitään kuten muutkin lippukunnan pestit ja se löytyy nimellä ”Lappi Partiotahdin matkanjohtaja”. Lippukunnan ilmoittautuminen Partiotahtiin eroaa perinteisestä Kuksa-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tehdään suoraan Kuksan Tapahtumat-osioon (ei linkin kautta kuten henkilökohtaisessa ilmoittautumisessa).

Mene Kuksan tapahtumat-väliledelle ja vaihda tapahtuman järjestäjäksi ”kaikki”, niin näkyviin tulevat muutkin kuin oman lippukuntasi tapahtumat.

Valitse erikseen ”hae myös suurtapahtumat” -kohta ja paina hae tietoja -painiketta. Tämän jälkeen sivulle pitäisi ilmestyä tapahtumalistaus, josta voit valita linkin ”LP Partiotahti LUME 2023”.


Nyt olet tapahtumasivulla! Varmista, että olet ”lippukuntailmoittautuminen”-välilehdellä ja klikkaa seuraavaksi hae lippukuntailmoittautumiset -linkkiä, jonka jälkeen sivun alalaitaan tulee näkyviin lisää-painike. Pääset siitä tekemään lippukuntailmoittautumisen.

2. Ilmoita lippukuntasi vastuuhenkilöt

Arvioituun osallistujamäärään merkitään ilmoitettavan lippukunnan osallistujamäärän arvio. Tämä helpottaa tekijöitä mm. majoitusten suunnittelussa.

Lippukunnan pesteihin kuuluu ajoittain myös tapahtumapestejä, jotka täytyy lippukuntailmoittautumisen yhteydessä erikseen ilmoittaa. Partiotahdissa tarvitsee tätä kautta ilmoittaa ainoastaan matkanjohtaja. Ilmoittamiseen tarvitset pestattavan henkilön jäsennumeron. Huomaathan, että pestiin valitun henkilön pitää olla ilmoittautunut Partiotahtiin, ennen kuin hän voi hyväksyä tapahtumapestin. Kun pesti on merkitty lippukuntailmoittautumiseen, tulee valitun henkilön vielä hyväksyä pesti oman Kuksa-profiilinsa kautta. Hyväksyminen tehdään oman Kuksa-profiilin Tapahtumat välilehdellä Omat tapahtumapestit -osassa.

Matkanjohtajat ilmoittautuvat henkilökohtaisesti tapahtumaan vasta 1.11. alkaen kuten muutkin osallistujat, joten tässä kohtaa pyydämme ilmoittamaan matkanjohtajan tiedot sille varatussa lisäkysymyskohdassa.

3. Vastaa lisäkysymyksiin

4. Lippukunnan tietojen katselu

Pestiin nimettyjen henkilöiden hyväksyttyä pestit heillä aktivoituu tapahtumalinkki Kuksan tapahtumissa. Lippukunnan yhteyshenkilöllä ei ole oikeuksia tietoihin, vaan ainoastaan tätä kautta ilmoitetuilla pestiläisillä.

Klikkaamalla sinistä TAPAHTUMAT-linkkiä pääset tarkastelemaan lippukuntasi ilmoittautumistietoja. Pestatut näkevät tapahtumasta kaksi välilehteä: Tapahtuman tiedot ja lippukuntailmoittautumiset. Näistä lippukuntailmoittautumiset on reitti lippukunnan osallistuvan osan hallintaan. Tätä kautta voit myös lähettää sähköpostia omasta lippukunnastasi ilmoittautuneille ja heidän huoltajilleen.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Osallistujat ilmoittautuvat LUME Partiotahtiin muiden partiotapahtumien tapaan Kuksassa. Ilmoittautuminen on auki 1.11.-15.12.2022. Tähän tapahtumana EI tule jälki-ilmoittautumista, hoidathan ilmoittautumisesi siis ajoissa!

Partiotahdin LUME-23 osallistumismaksut:
Partiolainen 50,00€
Ei-vielä-partiolainen 55,00€
Ei-vielä-partiolainen, mutta toimin akelana tai sampona 50,00€
Perhepartiolainen 0-3-vuotias 0,00€
Perhepartiolainen 3-6-vuotias 25,00€

Osallistumismaksu laskutetaan erikseen jokaiselta osallistujalta tai ilmoittautumisessa erikseen valitulta maksajalta kuten huoltajalta. Osallistumismaksuun on mahdollista saada tukea, lisätietoa mm. Lapin Partiopoikapiirin avustusmahdollisuuksista löydät tältä sivulta. Olethan rohkeasti yhteydessä Jouniin jos joku asia avustuksissa mietityttää. Lisäksi avustusta voi saada esimerkiksi omasta lippukunnasta tai partion ulkopuolisilta tahoilta.

Tapahtuman tekijät ilmoittautuvat LUME Partiotahtiin muiden partiotapahtumien tapaan Kuksassa. Tekijälomakkeella on hieman osallistujien lomakkeesta poikkeavia kysymyksiä ja sillä ilmoittautuvat ainoastaan tahtiorganisaation pestissä toimivat ja pestistään sekä ilmoittautumisestaan LUMEen tekijöiden kanssa sopineet henkilöt.

Tekijöiden ilmoittautumislomake on auki 1.11.2022-31.1.2023 ja löydät sen täältä: kuksaan.fi/55197tekijät.

Tekijöiden lisäksi myös lippukunnan aikuiset luotsit voivat vielä ilmoittautua pestinsä mukaisesti tarpoja- tai samoajaluotseiksi 31.1.2023 saakka. Luotsit ilmoittautuvat täällä: kuksaan.fi/55197luotsit.

Partiotahdin LUME-23 osallistumismaksut:
Partiolainen 50,00€
Ei-vielä-partiolainen 55,00€
Ei-vielä-partiolainen, mutta toimin akelana tai sampona 50,00€
Perhepartiolainen 0-3-vuotias 0,00€
Perhepartiolainen 3-6-vuotias 25,00€

Osallistumismaksu laskutetaan erikseen jokaiselta osallistujalta tai ilmoittautumisessa erikseen valitulta maksajalta kuten huoltajalta. Samalle maksajalle tulee kuitenkin vain yksi lasku, eli esim. kahden lapsen osallistumismaksut tulevat huoltajalle samalla laskulla. Osallistumismaksuun on mahdollista saada tukea, lisätietoa mm. Lapin Partiopoikapiirin avustusmahdollisuuksista löydät tältä sivulta. Olethan rohkeasti yhteydessä Jouniin jos joku asia avustuksissa mietityttää. Lisäksi avustusta voi saada esimerkiksi omasta lippukunnasta tai partion ulkopuolisilta tahoilta.

Tahtiin ilmoittaudutaan sitovasti ja mahdollisissa peruutustilanteissa noudatetaan piirin yleisiä ilmoittautumis- ja peruutuskäytänteitä.

Yläkuva: Riitu Kerola