Kilpailusarjat

Sudenpennut

Kilpailupentueessa on 4–8 sudenpentua iältään 7–10 -vuotiaita. Lisäksi mukana tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Kilpailijoiden on oltava lappilaisen lippukunnan jäseniä.

Seikkailijat

Kilpailuvartiossa on 4–6 seikkailijaa iältään 10–13 -vuotiaita. Lisäksi mukana on vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen tehtäväkäskyssä mainita. Saattaja voi auttaa vartiota tehtäväkäskyn lukemisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Kilpailijoiden on oltava lappilaisen lippukunnan jäseniä.

Oranssi (tarpoja naiset) ja Vihreä (tarpoja avoin)

Kilpailuvartioon kuuluu 4–6 jäsentä, iältään 12–17 -vuotiaita, joista vähintään yhden on oltava lappilaisen lippukunnan jäsen. Jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla maksimissaan neljän jäsenen kohdalla 58 vuotta, viidellä jäsenellä 73 vuotta ja kuudella jäsenellä 87 vuotta.

Sisupartiolaiset

Mikäli piiristä löytyy kisaamaan innokkaita sisupartiolaisia, järjestämme myös heille kisat.

Kuva: Aapo Rainio