Tulevan PiJon tervehdys!

Sain tehtäväksi kirjoittaa tämän tekstin. Ennen kuin tämä kirjoitus enempi alkaa niin minun täytyy kyllä ensimmäiseksi sanoa, että on meillä kyllä mahtavat lippukunnat ja partiolaiset. Vaikka partiokevät ja -syksy ovat olleet hieman erilaisia, kuin on totuttu niin iso kiitos teille kaikille, jotka ovat mukana mahdollistamassa partiotoimintaa omilla paikkakunnilla. Te kaikki olette aivan uskomattomia. Siitä todisteena meillä on huikea adventtikalenterimyyntikampanja.

Sitten asiaan tai sen viereen. Tosiaan piirin syyskokouksessa tulin valituksi seuraavaksi piirinjohtajaksi. Ainakin itse odotan innolla alkavaa pestiäni ja uutta partiovuotta. Ja etenkin sitä, että voisin nähdä teidät kaikki ihan livenä. Hyvää kannattaa odottaa niin se sanontakin kuuluu. Kyllä me vielä näemme, vaikka tuleva tahti järjestetään poikkeuksellisesti etänä. Kannustankin lippukuntia osallistumaan tähän historialliseen tapahtumaan. Uskon, että saatte partiomuistoja, joita kertoa tuleville partiolaisille. Mahdollisuuksia näkemiseen on myös kolmen piirin talvileirillä Hileellä. Toivottavasti nähtäisiin siellä.

Vähän käytän kirjaimia tässä tapauksessa kertoakseni hieman itsestäni, jotta olen vähän tutumpi, kun törmätään tuolla bittiavaruudessa tai kangasmaastossa. Jotta ihmisenä kehittyy, niin on hyvä haastaa itseään aika ajoin. Ehkäpä tässä johtuen tätä kirjoitankin. Mutta voidaan partiotoimintaankin kehittää, uskalletaan vain kokeilla, jos epäonnistutaan,
niin otamme vain opiksi ja mennään eteenpäin. Tästä tulikin mieleen eräs kokkauskerta, kun olin kokeilemassa uutta reseptiä. Valmiin tuotoksen maistelussa kaikki ei ollut niin kuin sen piti olla. Sanotaan, että maku ei nyt ollut sitä mitä luvattiin. Aikani tutkiessani mikä oli mennyt pieleen, niin huomasin parin mausteen vaihtuneen ja muutaman mitan menneen väärin. Mutta olipa vain hyvää sitten toisella kertaa!

Ehkäpä tähän lopetan tällä kertaa. Ai niin lisää minusta saat selville, kun tulet rohkeasti ottamaan selvää. Minua saapi nykäistä hihasta partiotapahtumissa ja tulla juttelemaan. Kyllä tästä hieno seikkailu tulee…

Ja vielä toivotan kaikille oikein hyvää joulua!

Terkuin Tommi – vielä tuleva PiJo.