55,00€

Salmisentie 300, Rokua

12.06. - 13.06.


Ilmoittautuminen
aukeaa 01.05.2021

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille. Sekä aivan uusille aikuisille (mahdollisesti perjantai-iltana tervetuloa partioon osuus). Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssista saa 1,5 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Kurssi järjestetään maastokurssina Kurssikoitoksessa Rokualla (Salmisentie 300). Koulutus alkaa lauantaina aamulla klo 9.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä n klo 15.00. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä jo perjantaista alkaen.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka ja katsomus. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

 

Järjestäjä: PP:n Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Maija Metso, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 9.5.