55,00€

Salmisentie 300, Rokua

11.06. - 12.06.


Ilmoittautumisaika
on päättynyt

Luotsikurssi on tarkoitettu lippukunnissa tarpoja-, samoaja- tai vaeltajaluotseina toimiville tai sellaiseksi aikoville. Luotsi on aikuinen johtaja, joka tukee tarpoja-, samoaja- tai vaeltajavartion vartionjohtajaa tehtävissään. Hän auttaa toiminnan suunnittelussa, on läsnä silloin kun tarvitaan ja toteuttaa vaativampia ohjelma-aktiviteetteja. 

Koulutuksessa keskitytään oman pestin mukaiseen ikäkauteen sekä luotsin rooliin. Lisäksi käsitellään nuoria ja heidän ohjaamistaan sisältäviä kokonaisuuksia. Kurssilta saa konkreettisia ideoita toiminnan suunnitteluun, apua ohjelman toteuttamiseen sekä vertaistukea muilta samassa pestissä olevilta johtajilta.  

Kurssille osallistuvan tulee täyttää kurssin järjestämisvuoden aikana vähintään 18 vuotta, poikkeuksena vaeltajaluotsit, joiden toivotaan olevan yli 22-vuotiaita. Lisäksi kaikille kurssilaisille osallistumisvaatimuksena on suoritettu partiojohtajaperuskurssi.

Kurssista saa 1,5 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistjien tarpeet seuraavien osa-aluiden osalta: Hyvä olla, ruoka, katsomus sekä lepo ja yöpyminen partio.fi/helppotulla.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä maastokurssina Kurssikoitoksessa (Salmisentie 300, Rokua). Lisätietoa kurssikoitoksesta saat osoitteesta: https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/kurssikoitos-2021/. Koulutus alkaa perjantaina jatkuen iltaan ja kurssi päättyy lauantaina. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä.

Hinta: 55€

Järjestäjä: Luotsikoulutusjaosto

Lisätiedot: Petri Patronen, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 9.5.