45 /50€

Kemi

01.02. - 28.02.


Partiotahti 2022 oli tarkoitus järjestää Kemissä LUmen ja MEren kaupungissa 5.-6.2.2022. Tapahtuma on piirihallituksen päätöksellä siirretty järjestettäväksi helmikuussa 2023.

Vallitseva pandemiatilanne huomioiden ja paikallisen viranomaisen vahvalla suosituksella piirihallitus on päättänyt siirtää tahtia vuodella eteenpäin. Haluamme, että kaikki partiolaiset voivat osallistua partiotahtiin turvallisesti ja Lapin maakunnan huonontuneen koronatilanteen vuoksi emme sitä pysty tällä hetkellä takaamaan. Terveysviranomainen näkee tapahtuman korkean riskin tilaisuutena, koska osallistujat saapuvat eripuolilta Lappia ja viettävät viikonlopun tiiviisti yhdessä.

Vuoden 2022 LUME-partiotahtiin ilmoittautumiset peruuntuvat automaattisesti Kuksasta, tämä ei vaadi ilmoittautuneilta toimenpiteitä. Vuoden 2023 partiotahtiin tulee uusi ilmoittautumislinkki syksyllä 2022.

Pitäkää kuitenkin kalentereissa 5.-6.2.2022 lukittuna, koska silloin kurkistamme yhdessä partiotahti LUMEn ohjelmaan.
Tällöin luvassa lumenveistoa, josta tulossa tarkempaa infoa lippukuntiin tammikuussa.

 

Täällä Perämeren pohjukassa, LUmen ja MEren kaupungissa, haluamme tarjota teille ikimuistoisia kokemuksia Suomen pohjoisimman meren jäisellä kannella unohtamatta lumirakentamista, josta meillä on pitkät perinteet. Luvassa on monenlaista hauskanpitoa jään ja lumen parissa kuten jännitystä avannon äärellä, hankifutista, lumenveistoa ja vauhdin hurmaa pulkkamäessä. Ennen kaikkea ohjelmassa on niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin mukavaa yhdessäoloa ja kohtaamisia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki perhepartiolaisista aikuisiin.