Tervetuloa Savukoskelle nauttimaan joulun taiasta ja hankkimaan SPECIAL Korvatunturi-merkin! Partiolippukunta Korvatunturin kävijät kutsuu muita Lapin partiolippukuntia ja yksittäisiä partiolaisia tulemaan Joulupukin liikkeellelähtötapahtumaan ja suorittamaan hienon ja taatusti erikoisen Korvatunturin merkin. Tätä merkkiä ei saa muualta! Samalla voitte tutustua ennakkoon ensi kevään PT-kisojen järjestämispaikkakuntaan.

Merkin suoritusohje

  1. ENNAKKOTEHTÄVÄ: Valmista vapaavalintainen joulukoriste joka soveltuu partiolaisille myyjäisissä myytäväksi. Ota koriste mukaan tapahtumapaikalle.
  2. TEHTÄVÄ: Suorittakaa Tonttujen joulupolku –tehtävärata tapahtumapaikalla os. Samperintie 32, 98800 Savukoski klo 14-16. Ohjeet polun suorittamiseen saat tapahtumapaikalla. Polun järjestelyistä vastaavat Partiolippukunta Korvatunturin kävijät ja Savukosken MLL.
  3. TEHTÄVÄ: Ottakaa selfie Joulupukin tai Joulumuorin kanssa tapahtumapaikalla. Pukki ja muori kyllä mielellään poseeraavat kanssanne, kunhan vain löydätte heidät. Halutessanne voitte postata tapahtumasta kuvia instaan #visitsavukoskikorvatunturi (tästä ei saa lisäpisteitä, mutta järjestäjät kiittävät!).
  4. TEHTÄVÄ: Suoritettuanne tehtävät 1.-3.tuokaa ennakkoon valmistetut omatekoiset joulukoristeet Korvatunturin kävijöiden myyjäismyyntipöytään Opastuskeskus Korvatunturin aulaan 24.11.2018 klo 16 mennessä. Jokainen merkin suorittaja tuo oman joulukoristeen. Näyttäkää samalla Joulupukin tai Joulumuorin kanssa otettu selfie Korvatunturin Kävijöiden pisteellä. Tehtävät suorittaneet saavat myyntipöydästä extra harvinaisen ja super hienon KORVATUNTURI-merkin.

Päälle sään mukainen vaatetus. Tapahtumapaikalla on mahdollista paistaa omia eväitä/makkaraa rakotulilla tai ruokailla maksua vastaan viereisessä hotellissa tai Kuusiko-ojan kämpällä joulupuurolla.

TERVETULOA!

T: Korvatunturin kävijät, Savukoski