Olette te kyllä ihan huippuja!

Onpahan tämä vuosi 2020 ollut melkoinen… Nyt joulun aikaan on mitä mainioin hetki hengittää syvään, nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ja – kyllä! – taputtaa itseä ja myös partiokaveria olalle hyvin menneestä vuodesta. Koko vuosi on ollut yhtäkkisten muutosten ja nopeiden suunnanvaihtojen aikaa. Mutta tämä syksy: huh huh! 🙂 Sekä nykyinen että 1.1.2021 aloittava uusi piirihallitus haluavat lämpimästi kiittää teitä kaikkia, lappilaiset partiolaiset ja yhteistyökumppanit. Te olette ihan huippuja!

Kiitos upeasta yhteistyöstä ja tsemppistäKoronavuosi on haastanut meidät kaikki etsimään uusia ratkaisuja ja nopeasti. 

Kiitos partiotoiminnan toteuttamisesta ennakkoluulottomasti syksyllä koronarajoitukset huomioiden. Tänä syksynä on menty metsään, tunturiin, kämpälle, joelle ja kylän raitille ja samalla toteutettu hienoa partiotoimintaa.

Kiitos, että mahdollistatte partion harrastamisen entistä useammalle lapselle ja nuorelle Lapissa. Lapissa partion on aloittanut ennätysmäärä lapsia ja nuoria viimeisten viiden vuoden sisäänottolukujen perusteella.

Kiitos huikeasta adventtikalenterikampanjasta. Lapissa partiolaiset möivät tänä vuonna 6667 kalenteria. Se on 551 kalenteria enemmän kuin vuonna 2019! Verkkokaupan kautta myytyjen kalenterien määrä lähes nelinkertaistui. Koronan aiheuttamat haasteet eivät meitä lannista! 🙂

Haluamme myös kiittää kaikkia piirin luottiksia. Vaikka äkkiä muuttuneet opiskelu- ja työkuviot ovat työllistäneet meitä kaikkia, silti luottiksilla on riittänyt vielä energiaa miettiä, miten Lapin piiri voisi tukea lappilaisia lippukuntia tässä tilanteessa.

Piirihallitus on viime aikoina hykerrellyt tyytyväisenä, sillä – kuten luottiskoordinaattorimme Taija asian ilmaisi – luottiksia tulee nyt ovista ja ikkunoista! Monissa piirin ryhmissä on ollut pitkään avoinna erilaisia pestejä ja loppuvuodesta 2020 useihin näistä pesteistä on löytynyt huipputekijät. Esimerkiksi kasvatusryhmässä on aloittamassa mahtava puheenjohtajapari. Viestintäryhmään on pestattu useampi henkilö. Talvi-SM-kisojen 2022 järjestelytoimikunta alkaa olla kasassa ja onhan meillä osaava porukka tekemässä kisoja! Ja nämä ovat vain muutamia esimerkkejä.  

Lopuksi pestinsä päättävälle piirinjohtaja Sannalle iso kiitos ja halaus. Olet tehnyt ison työn näiden kahden vuoden aikana. Tästä on hyvä jatkaa.

Rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa,

Lapin Partiolaisten piirihallitukset 2020 ja 2021