Syyskokous valitsi piirihallitukseen uusia jäseniä

Piirin syyskokous pidettiin lauantaina 23.10.2021 Pellossa Turtolan seurakuntatalolla. Kokous hyväksyi piirin toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022 ja valitsi uusia jäseniä piirihallitukseen. Kokouksessa ei löytynyt vuoden 2022 kevätkisoille järjestävää lippukuntaa, joten Latukartan käsittelyn yhteydessä kokous päätti, ettei kevätkisoja järjestetä. Paikalla oli edustajia 9 lippukunnasta sekä muita kokousosallistujia. Kokouksen kulkua johti ansiokkaasti Meemi Saukkoriipi (Pellon Pailakat) ja kokouksen sihteerinä toimi opintovapaan aloittava järjestösihteeri Sari Tapio.

Kaudelle 2022-2023 piirihallitukseen kokous valitsi:

Eveliina Huhtala (Meän Eräpartio), kasvatuksesta vastaava

Roosa Kejonen (Napapiirin tytöt), luottiskoordinoinnista vastaava

Soile Koivuranta (Napapiirin Tytöt), piirin varajohtaja

Ode Rantala-Mery (Lapin Kiehiset ja Kivekkäät ry), kasvusta vastaava

 

Kaudelle 2022 jatkaa:

Tommi Saatio (Lapin Kiehiset ja Kivekkäät), piirinjohtaja

Petri Hannula (Napapiirin Pojat), viestinnästä vastaava

Essi Kuure (Napapiirin Tytöt), lippukuntatuesta vastaava

Kimmo ”Kipe” Vääriskoski (Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat), koulutuksesta vastaava

 

Lämmin kiitos pestistä luopuville hallituksen jäsenille panoksesta ja uurastuksesta Lapin Partiopiirin eteen.

Kokouksen yhteydessä kuultiin myös ajankohtaiset kuulumiset Partiotahdista 2022, talvileiri Hileestä (14.-18.4.2022 Kemijärven Sarriojärvellä) ja Finnjamboree Kajosta (15.-23.7.2022 Hämeenlinnan Evolla). Esitykset löytyvät täältä.

Partiotahti LUME 2022 järjestetään 5.-6.2.2022 Kemissä, joka tunnetaan LUmen ja MEren kaupunkina. Partiotahdissa on ohjelmaa kaikille ikäkausille ja ilmoittautumisaika on marraskuun puolesta välistä joulukuun puoleen väliin.

Kokouspäivä päättyi Lapin Partiopoikapiirin kokoukseen, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Lapin Partiopoikapiiri myöntää avustuksia lappilaisille lippukunnille esimerkiksi edellä mainittuja tapahtuma- ja leirimatkoja varten. Yksittäiset lappilaiset partiolaiset voivat hakea tukea henkilökohtaiseen osallistumiseensa Matti Karvon rahastosta sosiaalisin ja taloudellisin perustein.

Kiitos piirihallitukselle hyvin valmistelluista esityksistä, vaalitoimikunnalle ehdokkaiden rekrytoimisesta ja kokousväelle aktiivisuudesta.

Partiopiiri on yhtä kuin sen lippukunnat!

Oli kiva olla paikalla, terkuin, Tea

TEA HURME
Järjestöpäällikkö
+358 50 446 0055
Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry