Partiohallitushuumaa

Erästä tv-ohjelmaa hehkutetaan: timanttista tykitystä, täynnä yllätyksiä, hyvän mielen ohjelma, uskomaton, hämmästyttävä ja hengästyttävä liveshow, joka on pakko katsoa koska sitä ei voi selittää.

Usein partion monipuolisuudesta puhuttaessa todetaan: kerro mitä haluat tehdä ja tule tekemään sitä partioon. Leirit, retket, koloillat ja partiotaitokisat ovat usein tuota mitä tuosta edellä mainitusta tv-ohjelmasta hehkutetaan, mutta me uskomme, että myös partiohallinto voi olla sitä.

Ja niin, partiohallintoakin tekevät ihmiset tai siis partiolaiset, jotka ovat usein reippaita ja rehellisiä, tekevät parhaansa ja ovat valmiina – niin ja se siis muuten riittää. Tai no, hyvä ois olla täysi-ikäinen.

Mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan lappilaisen partion näköalapaikalle vaikuttamaan, tekemään ja kokemaan partiohallitushuumaa aivan timanttisen ja kokeneen tiimin kanssa, ole rohkeasti yhteydessä. Avoinna olevat pestit löydät tästä: lappi.partio.fi/tule-mukaan/avoimet-pestit.

Se meillä partiossa (ja Suomessa) on kummallista, että odotetaan että joku soittaa ja kysyy. Jos siis kiinnostuit vaikka ihan minisesti, laita rohkeasti vaikka viesti, että haluat kuulla lisää, niin sittenhän soittaja olemmekin me. 😉 Ja lupaamme, että viesti jää meidän väliseksi.

Viestejä odotellessa,

Nipsu, Janita ja Meemi
Vaalitoimikunta 

Vaalitoimikunnan yhteystiedot:

Niilo ”Nipsu” Karjalainen, niilo.karjalainen@partio.fi, p. 040 575 9364
Mervi ”Meemi” Saukkoriipi, mervi.saukkoriipi@pp.inet.fi, p. 040 570 8303
Janita Rapo, janita.rapo@hotmail.com, p. 040 910 3396