Vuonna 2015 hämäläinen junantuoma hyppäsi tuntemattomaan (partio)maailmaan ja tuli puoleksi vuodeksi Lappiin tekemään piirileiri Loimua. Hyppy uuteen oli hurja, mutta lasku pehmeä, sillä vastaanotto Lapin partiolaisissa oli lämmin ja huolehtiva. Kärsivällisesti jokainen tahollaan opasti ja perehdytti partiomaailman saloihin. Partio tarjosi kodin, työn ja ennen kaikkea upeita ihmisiä, joista monia saan kutsua ystävikseni tänä päivänä. Puoli vuotta Lapissa on muuttunut liki seitsemäksi vuodeksi ja puolen vuoden työprojekti upeaksi viiden vuoden seikkailuksi partiotyön ammattilaisena. Matka ei ole aina ollut helppo, mutta antoisa, opettavainen ja merkityksellinen kylläkin. Kiitos siitä kuuluu Teille lippukunnille, luottiksille ja edeltäjälleni Meemille, teidän ansiostanne ja teitä varten on ollut ilo tukea ja kehittää lappilaista partiotoimintaa.

Nyt on aika kääntää uusi lehti tässä tarinassa ja seuraavaksi tieni viekin opintojen pariin Lapin yliopistossa yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa. Jään opintovapaalle 1.9. alkaen ja sijaisen haku aukeaa lähiviikkoina. Opintovapaata olen hakenut kaksi vuotta. Sähköposti lappi@partio.fi on normaaliin tapaan käytössä ja piiritoimiston puhelut käännetään 1.9 alkaen toistaiseksi SP:n järjestöpäällikkö Tea Hurmeelle. Myös piirinjohtajiin Tommi Saatioon ja Julius ”Julle” Oförsagdiin voi luonnollisesti olla yhteydessä (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Sydämellinen kiitos ja lämmin halaus teistä jokaiselle, on ollut ilo tehdä lappilaista partiota kanssanne ja tarjota yhä useammalle pääsy parhaan harrastuksen pariin. Tehdään jatkossakin yhdessä töitä avoimemman, ennakkoluulottomamman ja ennen kaikkea yhteisen Partion eteen. <3

Partiovasemmalla,
Sari
järjestösihteeri