Kolomea VaiLe

Nyt sie vaeltajaikäinen tai aikuinen!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Kolomea VaiLe -tapahtumaan tulevana kesänä Ivalossa, Uudellajoella 29.6.-2.7.2017.

Kokonaisuus pitää sisällään Akela-/Sampokurssin, Partiojohtaja-peruskurssin ja Vain Aikuisten Leirin eli VaiLen. Tänä vuonna myös vaeltajaikäisellä on mahdollisuus kurssien yhteydessä kokea myös VaiLea.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa: http://kuksaan.fi/14165. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.5.2017.

VaiLe on Vain Akuisten Leiri, jossa teemana on “Suomi100, Lappi1000, Partio paljon enemmän”. Nyt sinä aikuinen pääset pakkaamaan oman rinkkasi ja nauttimaan pohjoisen alkukesästä ollen vain leiriläisenä sekä hieman sudenpentuna.

Osallistuaksesi leirille tulee sinun olla vähintään 22-vuotias. Leirin hinta 50€, ei-vielä-partiolaisen hinta 60€.

Partiojohtaja-peruskurssi (PJPK) on koulutus, joka tukee kaikkia vaeltajan ja aikuisen hoidettavia lippukunnan pestejä. Esitietoina on joko suoritettu Tervetuloa partioon -koulutus tai vaeltajaikäisellä oman ikäkauden aktiviteettien tekeminen. Koulutuksen sisältöinä on mm. johtaminen partiossa, turvallinen toiminta lippukunnassa sekä tapahtuman johtaminen.

Ikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssin hinta 100€.

Akela- ja sampokurssi (ASK) on tarkoitettu sudenpentulauman (akela) ja seikkailijajoukkueen (sampo) johtajana toimivalle tai kyseisessä pestissä aloittavalle aikuiselle. Akelan ja sammon koulutukseen osallistuvan tulee olla aiemmin osallistunut joko Ryhmänohjaaja-koulutukseen tai Tervetuloa partioon-koulutukseen. Koulutuksen sisältönä on mm. ikäkauden ohjelma ja partiokasvatus ikäkaudessa, toimintavuoden ja kolo-illan suunnittelu sekä 7-12-vuotiaan elämänpiirin ja kehityskaareen tunteminen.

Ikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssin hinta 60€.

Huomioithan, että PJPK ja ASK järjestetään tänä vuonna vain Kolomea VaiLe-tapahtumassa. Perinteisesti syksyllä järjestettyjä kursseja ei siis tänä vuonna ole.