Joulu, se ei tänä vuonna tullut hiipien vaan suorastaan hirmuisella laukalla ja rytinällä kulman takaa. Vastahan se vuosi alkoi ja nyt ollaan jo joulun kynnyksellä ja päättämässä tätä partiovuotta ja -vuosikymmentä.

Vuotta taaksepäin katsoessa voin todeta, että siihen on mahtunut paljon kokouksia, asioiden oppimista, harmitusta, iloa, oivaltamista ja ennen kaikkea yhdessä tekemistä. Yhteistyössä on voimaa! Tämä näkyi hienosti sekä Partiotahdissa Torniossa että kesällä piirileiri Kajahuksella. Yhdessä tekemisen ilo on näkynyt ja kuulunut myös lippukunnista ympäri Lappia.

Yhteistyötä ja yhdessä tekemistä on luvassa myös ensi vuonna. Strategiakausi tulee ensi vuonna päätökseensä ja yhteistyössä muiden piirien ja SP:n kanssa suunnitellaan strategiaa seuraavalle kuudelle vuodelle. Pohjanmaan Partiolaisten ja Järvi-Suomen Partiolaisten kanssa aloitetaan yhteisen, puolen Suomen talvileirin suunnittelu pääsiäiselle 2021.

Nyt on kuitenkin aika antaa joulun tulla, oli se sitten hiipien tai laukaten. Laitetaan villasukat jalkaan ja nautitaan kiireettä perheen sekä ystävien seurasta. Muistetaan ladata myös niitä partioakkuja ja valmistaudutaan ottamaan vastaan seuraava vuosikymmen täynnä sitä yhteistyön ja yhdessä tekemisen voimaa, joka meille partiossa on luontevaa.

Joulun rauhaa jokaisen sydämeen ja iloista partiovuotta 2020!

Sanna,

piirinjohtaja
Lapin Partiolaiset ry