Haemme lippukuntakoordinaattoria tukemaan ja edistämään partion harrastamista ja kasvua Lapin Partiolaisten lippukunnissa.

Lippukunta on partion päätoimintayksikkö, joka järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille sekä tarjoaa mielekkään ympäristön aikuisille osallistua vapaaehtoistoimintaan. Lippukuntakoordinaattorin päävastuulla on partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen siten, että partio harrastuksena pysyy laadukkaana sekä turvallisena ja harrastajien määrä kasvaa. Työssä onnistuminen vaatii aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ympäri partiopiirin toiminta-aluetta.

Lippukuntakoordinaattorin monipuoliseen työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, vapaaehtoisten tukeminen ja nuorten ohjaaminen, toiminnan markkinoiminen, partion uusien toimintamuotojen kehittäminen, sidosryhmäsuhteiden hoitaminen, aktiivinen viestintä, tapahtumien järjestäminen, yhdistyksen hallinnon asianmukainen hoitaminen sekä ongelmatilanteiden ratkominen. Lippukuntatyön lisäksi koordinaattori tukee partiopiirin vapaaehtoisista koostuvia ryhmiä ja osallistuu heidän kanssaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Tehtävään tulee sisältymään myös alueellisia tai valtakunnallisia tehtäviä, joista sovitaan tarkemmin myöhemmin.

Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy: 

  • kiinnostusta lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen
  • kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hakijoilta edellytetään Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, kykyä aikatauluttaa oma työnsä, työskennellä itsenäisesti, sekä oma-aloitteisuutta tarttua puhelimeen myös pulmatilanteissa. Eduksi katsotaan sujuvat viestintätaidot englanniksi, osaaminen talouden, projektien ja kumppanuuksien hallinnasta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa ja kestää 31.8.2023 asti vakituisen työntekijän ollessa opintovapaalla. Työ on kokoaikainen (38 h 25 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työn sijaintipaikkana on Lapin Partiolaisiin kuuluvat kunnat sekä kaupungit, joten ajokorttia ja auton käyttöä edellytetään. Lapin Partiolaisilla on toimitilat Rovaniemellä, mutta suhtaudumme joustavasti työpisteen sijaintiin. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Hae tehtävään sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 12.9.2021. Täytä lomakkeeseen palkkatoiveesi.

Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset-Finlands Scouter ry:n kanssa ja lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055 tea.hurme@partio.fi ja Lapin Partiolaisten piirinjohtaja.