SP Viestinnän ja markkinoinnin koulutuspäivä

Tervetuloa partioviestinnän ja -markkinoinnin koulutuspäivään Helsinkiin! Luvassa on kiinnostavia aiheita viestinnän ja markkinoinnin kentältä ja ideoiden vaihtamista. Erityisesti toisten tapaamiseen on varattu aikaa.

Lauantai 1.10. on tarkoitettu kaikille viestintää ja markkinointia tekeville partiolaisille. Eli kaikki piireistä, Fisscistä, projekteista, lippukunnista ja tietty SP:sta ovat tervetulleita mukaan! Sunnuntaina 2.10. on SP:n vima-ryhmien kokouksia ja tapaaminen YSPeille. Tästä lisätietoa tulee oman ryhmäsi kautta. 

Lauantain 1.10. ohjelma: 

Klo 10.30–11.00 Saapuminen 

Klo 11–12 Case Kajo – Mediaviestinnän mahdollisuudet ja haasteet, Eetu Piilola, Kajon mediaviestinnän mestari 

Klo 12–13 Lounastauko 

Klo 13–14 Näin teet saavutettavaa sisältöä – Saavutettavuus helpottaa kaikenlaisten ihmisten arkea, Katri Toivola, markkinoinnin kehityskoordinaattori ja Satu Salo-Jouppila, viestinnästä ja markkinoinnista vastaava hallituksen jäsen 

Klo 14–17 Verkostot 

Klo 17–18 Päivällinen 

Klo 18–21 Illanvietto 

Iltapäivän työskentelemme verkostoissa, joissa pääsemme tapaamaan toisia viestinnän ja markkinoinnin tekijöitä, kasvattamaan osaamista ja tekemään käytännössä! Valitse ilmoittautuessasi kolme sinua kiinnostavaa aihetta. Olisi hyvä, jos verkoston aihe olisi sinulle jo hieman tuttu, mutta voit ilmoittautua mihin vain verkostoon. Verkostojen lomassa järjestetään kahvitauko. 

Verkostot: 

TikTok 

Valo- ja videokuvaus  

Somekirjoittaminen  

Graafinen viestintä  

Verkkomediat  

Viestintä- ja markkinointikoulutukset  

Partion markkinointi  

Somen vaikuttavuuden seuranta  

Käytännön tietoa tapahtumasta 

Koulutuspäivä järjestetään Helsingissä Allianssi-talolla (Asemapäällikönkatu 1). Myös sunnuntain ryhmien tapaamiset ovat samassa paikassa. Mikäli tulet kaukaa, voit tarvittaessa varata majoituksen. Majoitus on Eurohostellissa Katajanokalla (Linnankatu 9, Helsinki. Paikalla on täysikäinen valvoja). 

Ilmoittautuminen

Majoitusta tarvitsevien tulee ilmoittautua 28.8. mennessä. Ne, jotka eivät tarvitse majoitusta, voivat ilmoittautua 18.9. saakka.  

Vuosina 2021 ja 2022 YSP-kurssille osallistuneiden ja SP:n viestinnän ja markkinoinnin toiminnanalan vapaaehtoisten matka-, majoitus- ja osallistumiskustannuksista vastaa SP.

SP maksaa myös kaksi luottamushenkilöä per A-jäsen (matka- ja majoituskulut sekä osallistumismaksu), mutta enemmänkin saa tulla piiristä/Fisscistä, kunhan oma organisaatio tai osallistuja vastaa kuluista. Kysy tästä mahdollisuudesta omasta piiristäsi tai lippukunnastasi! Koulutuspäivän lauantain ohjelmaan osallistuminen maksaa 25 euroa + mahdolliset majoituskustannukset.  


Tervetuloa mukaan!