Perhepartio-ohjaajakoulutus ja toimintasuunnitelmien työpaja

Kuva: Juha Nurmi

Perhepartio-ohjaajakoulutus 10.00-13.00 sopii kaikille perhepartiosta kiinnostuneille ja sitä jo vetäville. Saat valmiudet ohjaajana toimimiseen, valtavan määrän toiminta- ja materiaalivinkkejä ja lisäksi käydään läpi mahdollisia kompastuskiviä ja ratkaisuja niihin. Lippukunnassa ei vielä tarvitse olla perhepartiota eikä sinun tarvitse välttämättä alkaa sellaista edes vetämään, vaan koulutuksen voi käydä kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Perhepartion toimintasuunnitelmien työpaja 13.30-16.30 on suunnattu erityisesti perhepartiota jo pyörittäville, toimintaa aloittaville tai siitä kiinnostuneille. 

Työpajassa käydään läpi perhepartiotoiminnan tavoitteet ja suunnitellaan oman lippukunnan tarpeisiin soveltuva toimintasuunnitelma ryhmälle vuodeksi, sekä yksittäisten tapaamisten rungot. Työpajassa pohditaan yhdessä kompastuskiviä ja mietitään ratkaisuja pulmiin.  Ohjelmajohtajat toimivat perhepartio-ohjaajien pestiesihenkilöinä, joten työpajasta saa hyviä eväitä toiminnan aloittamisen ja ylläpitämisen tukemiseen. 

Hinnoittelu ja peruutukset:

Kummankin koulutuksen hinta on tavallisesti 20€. Nyt saat halutessasi molemmat samaan pakettiin eli hinta on sama riippumatta siitä osallistutko vain toiseen vai koko päivään. Osallistumiset laskutetaan lippukunnittain. Maksu sisältää kouluttajan kulut, ohjelman, materiaalit ja kahvituksen.

Ohjaajakoulutus klo 10.00-13.00
Toimintasuunnitelma-työpaja 13.30-16.30
Välissä omatoiminen ja -kustanteinen lounas (osallistumismaksu sisältää vain kahvitukset).

Tapahtumaan sovelletaan piirin tavanomaisia ilmoittautumis- ja peruutuskäytänteitä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 30.8.2023.

Lisätietoja tapahtuman johtajalta Ulla Kuusniemeltä: ulla.kuusniemi@partio.fi