LP Akela-sampokurssi – PERUTTU, KORVAAVA KURSSI OULUSSA

Kuva: Tuomas Turpeinen

Tämä kurssi sellaisenaan on peruttu, suosittelemme kaikkia ilmoittautumaan Pohjanmaan Partiolaisten Oulussa samana viikonloppuna järjestämälle kurssille. Kurssille pääset ilmoittautumaan tästä linkistä: kuksaan.fi/62117. Lisätietoja Oulun kurssista löydät tältä tapahtumasivulta ja tarkemmat tiedot selviävät osallistujakirjeestä.

Kaikille akeloille (sudenpentulaumojen johtajille) ja sammoille (seikkailijajoukkueiden johtajille) tarkoitettu viikonlopun mittainen tehopaketti pestin tueksi! Koulutus tarjoaa käytännön vinkkejä ja tukea lasten ohjaamiseen partiossa. Sopii niin vasta ajatusta herätteleville kuin jo pestissä toimineillekin. 

Jos olet uusi partiossa, kannattaa ennen tätä kurssia osallistua piirin tai lippukunnan järjestämälle Tervetuloa partioon -kurssille tai tehdä itsenäisesti partion Moodlessa Tervetuloa partioon -verkkokoulutus (moodle.partio.fi). Näin pääset heti kärryille mistä puhutaan, kun jutellaan vaikka jäljistä, taitomerkeistä tai koloista.

Tervetuloa partioon -kursseja järjestetään 2023 syksyllä ainakin Simossa ja Ylitorniolla. Kysy lisää toimistolta lappi@partio.fi/ 040 833 8556.

Oulussa järjestettävän koulutuksen hinta on yöpymisellä 60€ ja ilman yöpymistä 40€. Summa laskutetaan lippukunnittain.

Ilmoittautuminen on auki to 31.8. saakka. Lisätietoja lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä koulutusryhmän puheenjohtaja Nina "Ninnu" Miettiseen ninnu.miettinen@partio.fi.