HP Partiojohtajaperuskurssi 1/2022

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Viikonloppumuotoinen pj-kurssi koostuu kahdesta kurssiviikonlopusta sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: www.hp.partio.fi/partiojohtajien-peruskurssin-johtamisharjoitus

Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Leena Kauppinen, leena.kauppinen@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssi järjestetään 4.-6.2. Rismalahdessa Laitikkalassa ja etänä, ja 8.-10.4. Pajaniemessä. Molemmilla osilla tulee olla läsnä.

Kurssin hinta on 105 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 29.11.2021-10.1.2022. Mikäli kurssi on täynnä, suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Kurssin kokoa ja toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.