Esittelyssä uusi jäsenlippukunta – Meän Eräpartio

Lapin Partiolaiset ry:llä on uusi jäsen, Meän Eräpartio Torniosta. Tervetuloa mukaan! Piirihallitus hyväksyi Meän Eräpartion jäsenanomuksen kokouksessaan 8.-9.6.2019.

Meän Eräpartio on torniolainen partiolippukunta, joka on perustettu toukokuussa 2019. Lippukunnan toiminta pohjautuu Suomen Partiolaiset ry:n nykyiseen partio-ohjelmaan ja peruskirjaan. Toiminnassa painopiste on eräilyssä ja luonnossa liikkumisessa. Lippukunnassa perehdytään luonnossa liikkumiseen retkin ja vaelluksin. Erähenkisyys näkyy toiminnassa monipuolisesti. Lippukunta tarjoaa erähenkistä toimintaa kaikissa ikäkausiryhmissä, myös aikuisille. Taustayhteisönä lippukunnalla on Tornion seurakunta. Viikkotoiminta alkaa elokuussa 2019.

Päätöksessään piirihallitus kiinnitti huomiota siihen, että uusi lippukunta tarjoaa toimintaa kaikille partion ikäkausille, sekä siihen, että toiminta pohjautuu SP:n partio-ohjelmaan ja peruskirjaan.

Lisätietoa Meän Eräpartiosta: lippukunnanjohtaja Hugo Helminen 044 322 5188 / hugo.helminen@partio.fi
Facebook: Meän Eräpartio
Instagram: Meän Eräpartio
Verkkosivut julkaistaan kesäkuussa 2019.

Lisää jäseniä Lapin Partiolaisiin?

Hienoa, että piirin lippukuntien määrä kasvaa! Lapissa on vielä paljon potentiaalia kasvuun, jos katsotaan partiolaisten määrää ja lasten ja nuorten määrää eri paikkakunnilla. Toki suurin haaste kasvulle on löytää riittävästi johtajia vastaamaan viikoittaisesta toiminnasta. Upeaa, että tähän haasteeseen myös vastataan rohkeasti.

Haluatteko perustaa uuden lippukunnan Lappiin? Onnistuu! 🙂 Piirihallitus ottaa mielellään käsittelyyn uusia jäsenanomuksia! Hakemus voi olla vapaamuotoinen. Kun suunnittelette lippukunnan perustamista ja jäsenhakemuksen lähettämistä, kannattaa miettiä ainakin näitä asioita:

Piirinjohtajalta saa tarvittaessa lisätietoa jäsenanomuksen laatimisesta.