Esittelyssä uusi jäsenlippukunta – Aavanvalkea

Aavanvalkea on rovaniemeläinen lippukunta, joka on perustettu joulukuussa 2019.

Lippukunnan toiminta pohjautuu Suomen Partiolaiset ry:n nykyiseen partio-ohjelmaan ja peruskirjaan. Aavanvalkea on koko perheen lippukunta, perhepartiosta aikuisiin. Avoimuus ja yhdessä tekemisen meininki on toiminnassamme avainasemassa. Tuemme jäseniämme heidän omassa katsomuksessaan. Lippukuntaamme jokainen on tervetullut omana itsenään.

Viikkotoiminta alkaa elokuussa 2020.

Lisätietoa Aavanvalkeasta

Sähköposti: aavanvalkea@gmail.com
Facebook: Aavanvalkea
Instagram: Aavanvalkea

Lapin Partiolaisten piirihallitus on kokouksessaan 11.5.2020 hyväksynyt Aavanvalkea ry:n Lapin Partiolaisten jäseneksi. Tervetuloa mukaan! 🙂


Lisää jäseniä Lapin Partiolaisiin?

Hienoa, että piirin lippukuntien määrä kasvaa! Lapissa on vielä paljon potentiaalia kasvuun, jos katsotaan partiolaisten määrää ja lasten ja nuorten määrää eri paikkakunnilla. Toki suurin haaste kasvulle on löytää riittävästi johtajia vastaamaan viikoittaisesta toiminnasta. Upeaa, että tähän haasteeseen myös vastataan rohkeasti.

Haluatteko perustaa uuden lippukunnan Lappiin? Onnistuu! Piirihallitus ottaa mielellään käsittelyyn uusia jäsenanomuksia! Hakemus voi olla vapaamuotoinen. Kun suunnittelette lippukunnan perustamista ja jäsenhakemuksen lähettämistä, kannattaa miettiä ainakin näitä asioita:

Piirinjohtajalta saa tarvittaessa lisätietoa jäsenanomuksen laatimisesta.