Kestävän kehityksen tiimi

Kiinnostavatko sinua kestävän kehityksen teemat ja vastuullisuus? Haluatko olla luomassa kestävämmän ja vastuullisemman partiotoiminnan raameja Lapissa?

Lapin Partiolaiset haluaa omalta osaltaan toimia kestävän kehityksen edistämiseksi ja luoda piirille oman vastuullisuussuunnitelman, mutta siihen tarvitsemme sinun apuasi. Haluatko siis mukaan kestävän kehityksen tiimiin eli tuttavallisemmin kekeen?

KEKE-tiimin tehtäviä:
  • Piirin vastuullisuussuunnitelman luominen Kestävästi Partiossa ja Hiilineutraali partio 2030 -suunnitelmien pohjalta. Tavoitteena on luoda piirin oma suunnitelma hiilineutraaliuden saavuttamiseksi jo kuluvalla vuosikymmenellä, sekä tapahtumanjärjestäjille ohjeistus kestävän kehityksen huomioimiseksi projektien suunnittelussa ja toteutuksessa.
  • Kehittämiseen ja suunnitelman luomiseen liittyvä yhteistyö piirihallituksen ja eri toiminnanalojen kanssa
  • Kansallisen vastuullisuusverkoston toimintaan osallistuminen
  • Piirin toimijoiden ja ryhmien tiedottaminen vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyen

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Varsinaisia vaatimuksia pestiin ei ole. Ennen kaikkea toivomme vahvaa kiinnostusta kestävän kehityksen teemoihin sekä intoa ja halua oppia lisää vastuullisuudesta ja ilmastoasioista. Halu ja taito vaikuttaa ihmisiin on etuna, jotta vastuullisuus saataisiin juurrutettua laajalti osaksi lappilaista partiotoimintaa.

Partiotoiminnan ja Lapin partiopiirin toiminnan tuntemus auttaa tehtävän hoitamisessa, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisätiedot

Toivomme sinun olevan samoajaikäinen tai sitä vanhempi.

Pestiin arvioidaan kuluvan noin 2 tuntia viikossa. Käytettävä aika koostuu tiimin yhdessä sopimista kokouksista, tehtävistä sekä mahdollisista tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumisista.

Lisätietoja pestistä antavat:
Soile Koivuranta, soile.koivuranta@partio.fi
Linda Turunen, 040 833 8556, linda.turunen@partio.fi

Täytä hakemus