Ehdolla piirihallitukseen 2019-2020

Lapin Partiolaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Sodankylässä 28.10.2018. Kokouksessa valitaan piirihallitukseen kolme uutta jäsentä (avoimina ovat viestinnästä, koulutuksesta ja lippukuntatuesta vastaavien pestit) sekä uusi piirinjohtaja erovuoroisten tilalle. Ehdokkaaksi voit ilmoittautua nyt ottamalla yhteyttä vaalitoimikunnan Esa ”Karhu” Marjomaahan, Riitu Ruokamoon tai Timo ”Timppa” Helanivaan (kaikkien sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@partio.fi). Keskiviikkoon 24.10. mennessä ehdokkaaksi ilmoittautuneet esitellään tällä sivulla, jotta kokouksessa valintoja tekevät lippukuntien edustajat voivat tutustua ehdokkaisiin etukäteen. Vastaukset toivotaan osoitteeseen riitu.ruokamo@partio.fi:
1. Nimi, kotilippukunta ja kuva (jotta piirihallituksen valitsevat lippukuntien edustajat tietävät, kenestä on kyse).
2. Kerro lyhyesti partiotaustastasi.
3. Mitä toisit mukanasi piirihallitukseen?

Piirin tärkein tehtävä on alueen lippukuntien tukeminen. Piirihallitus vastaa omalta osaltaan tämän tehtävän toteutumisesta ja käytännön toimista. Hallituksen jäsenen tehtävinä on osallistua piirihallituksen kokouksiin, ajaa lappilaisten lippukuntien etua ja asioita ja edustaa piiriä niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Piirihallituksen jäsenillä on jokaisella oma vastuualueensa. Hallitukseen valittavat tulevat liittymään tämän vastuualueen hoitamisesta vastaavaan toimintaryhmään (viestintä-, lippukuntatuen, koulutus-, talous- ja kasvatusryhmä) ja toimimaan aktiivisesti ryhmän jäsenenä tai puheenjohtajana. Vastuualue voi olla myös muu piirihallituksen ajankohtaiseksi ja tarpeelliseksi katsottu aihe. Tarkemmat pestikuvaukset löytyvät avoimet pestit -sivulta.

Ehdolla piirinjohtajaksi

Kirsi ”Kiku” Lantto, Napapiirin Tytöt

Olen Kirsi (Kiku) Lantto ja luotsannut jo kahden kauden verran piiriä ja valmis vielä jatkamaan.

Piirissä on käynnissä muutoksen tuulet ja monta asiaa tulee muuttumaan.  Minulla on yhdessä tämän vuoden hallituksen ja SP:n kanssa vahva visio siitä miltä Lapin piiri näyttää vuoden 2020 jälkeen ja haluan olla mukana viemässä muutokset maaliin.

Olen valmis viemään nämä ehkä hankalatkin muutokset loppuun asti, jotta seuraavalla johtajalla on helppo astua remmiin.

Ehdolla piirihallituksen jäseneksi

Ehdokkaat tullaan esittelemään tällä sivulla!