Sinustako piiriluottis?

Lapin Partiolaiset tarjoaa paljon mielenkiintoisia tehtäviä! Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan kehittämään piiriä, kouluttamaan kursseille tai järjestämään erilaisia tapahtumia? Etsimme iloiseen joukkoomme…

Kestävän kehityksen tiimin jäseniä

Kiinnostavatko sinua kestävän kehityksen teemat ja vastuullisuus? Haluatko olla luomassa kestävämmän ja vastuullisemman partiotoiminnan raameja Lapissa? Lapin Partiolaiset haluaa omalta osaltaan toimia kestävän kehityksen edistämiseksi ja luoda piirille oman vastuullisuussuunnitelman, mutta siihen tarvitsemme sinun apuasi. Tule mukaan kestävän kehityksen tiimiin eli tuttavallisemmin KeKeen!

Kisavastaavia

Kisavastaavat tukevat piirin pt-kisoja järjestäviä lippukuntia, pestaavat kisajohtajan, kisavalvojan ja tuomarineuvoston puheenjohtajan piirin kisoille ja tukevat kisojen markkinointia.

Tarpojaohjelmaohjaajaa

Tarpojaohjelmaohjaaja tukee lippukuntia tarpojaohjelman toteuttamisessa ja vastaa piirin tarpojatapahtumien järjestymisestä ja tapahtumajohtajien pestaamisesta (esim. TOJU eli tarpojien oma juttu). Hän myös tukee Partiotahdin tai muiden tapahtumien tarpojaohjelmasta vastaavia.

Samoajaohjelmaohjaajaa

Samoajaohjelmaohjaaja tukee lippukuntia samoajaohjelman toteuttamisessa ja vastaa piirin samoajatapahtumien järjestymisestä ja tapahtumajohtajien pestaamisesta (esim. samoajien omat tapahtumat, SAVA-tapahtumat yhdessä vaeltajaohjelmaohjaajan kanssa, piirin ROK-kurssi). Hän myös tukee Partiotahdin tai muiden tapahtumien samoajaohjelmasta vastaavia.

Valmentajia

Tule valmentamaan yksittäistä lippukuntaa kehittymisprojektissa! Valmentaja auttaa lippukuntaa asettamaan kehittymisprojektille tavoitteet ja löytämään keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi sekä seuraa ja tukee lippukunnan edistymistä.

Viestinnän ja markkinoinnin tekijöitä

Piirin viestintäryhmä vastaa piirilehti Scout-Infon sisällöntuotannosta ja toimittamisesta, päivittää piirin nettisivuja ja vastaa uuden verkkomedian julkaisuista, päivittää somekanavia, ylläpitää piirin kuvapankkia ja tuottaa erilaista materiaalia tapahtumiin.


Piiripesteistä

Tietoa avoimista pesteistä löydät piirin aina pestihausta: LAPPI.PARTIO.FI/PESTIHAKU

Kaikki pestit sisältävät osallistumista piirin toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä muiden luottisten kanssa. Pesteihin on tarjolla koulutusta ja tukea eli kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi. Voit hakea mukaan, vaikka et olisi ihan varma mikä sinua kiinnostaa eniten. Ole yhteydessä piiritoimistoon tai luottiksiin niin muokataan juuri sinulle sopiva pesti!

Piirihallitukseen valitaan jäseniä syksyllä

PSST. Piirin kevätkokouksessa avattiin haku myös ensi vuoden piirihallitukseen. Uusi piirihallitus valitaan piirin syyskokouksessa 29.10., mutta ehdolle voi asettua vaikka heti! Avoimia piirihallituspestejä ovat piirihallituksen puheenjohtaja eli piirinjohtaja sekä koulutuksesta, lippukuntatuesta ja viestinnästä vastaavat hallituksen jäsenet.