Partiotahti kokoaa yli 600 partiolaista Kemiin

Lappilaiset partiolaiset kokoontuvat tulevana viikonloppuna 18.-19.2.2023 Kemiin, kun Lapin Partiolaiset järjestää siellä LUME-Partiotahdin. Partiotahdin järjestää kukin lippukunta vuorollaan ja tänä vuonna järjestämisvuorossa on kemiläinen lippukunta Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat. Partiotahdin piti olla Kemissä jo viime vuoden helmikuussa, mutta vallitsevan pandemian vuoksi se päätettiin yhteistuumin siirtää tälle vuodelle. Kemiin saapuu yli 600 partiolaista ympäri Lappia.

–  Valmisteluita on tehty kovaa vauhtia koko lippukunnan voimin ja on ollut hienoa seurata innostusta valmisteluiden osalta myös ryhmien lapsissa ja nuorissa, kertoo tahtijohtaja Satu Tervaniemi

Lapin suurin partiolaisten tapahtuma

Viikonlopun aikana Partiotahti tarjoaa ohjelmaa monen ikäisille, alle kouluikäisistä aivan aikuisiin saakka. Luvassa on monenlaista hauskanpitoa jään ja lumen parissa, jossa testataan ja opitaan tärkeitä taitoja, kuten luovuutta, nokkeluutta, sorminäppäryyttä ja yhteistyötaitoja. Varaudu jännitykseen avannon äärellä sekä vauhdin hurmaan ja pelailuun lumen ja jään kera. Lumirakentamisella Kemissä on pitkät perinteet ja vuosittain järjestetään erilaisia lumenveistotapahtumia.

–  Vaikka ohjelma tulee olemaan kerrassaan suurenmoinen, tärkeimpänä pidämme kuitenkin mukavaa yhdessäoloa ja kohtaamisia! Niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin kanssa, Tervaniemi iloitsee.

Kutsu medialle

Lauantaina voi tulla seuraamaan soihtukulkuetta, joka lähtee liikkeelle Kemin lyseon lukiolta kello 18.00. Soihtukulkue kulkee Meripuistokatua pitkin kaupungintalolle ja toista puolta Meripuistokatua Kemin kirkolle. Lauantaina ja sunnuntaina päiväsaikaan Meripuistokadun puistoalueelle ilmestyy yli sata lumiukkoa ilahduttamaan kaupunkilaisia.